Header

Besimi bëri bashkë Justin dhe Haileyn

Justin Bieber e ka treguar herë pas here edhe gjatë intervistave të ndryshme dashurinë që ndjen për partneren e tij, Hailey Baldwin.

Së fundmi artisti ka treguar se bashkimi me modelen dhe njohja me të ka qenë një hap i diktuar nga prindërit e tyre, pasi dy të rinjtë janë të besimit kristian.

25-vjeçari ka treguar se mënyra se si ata janë rritur dhe forma e besimit me të cilin janë “ushqyer” ka ndikuar në bashkimin e tyre. Fakti se dyshja kanë të njëjtin besim, i ka bërë të kuptohen më shumë me njëri-tjetrin.

Kujtojmë se Justin dhe Hailey kurorëzuan në martesë dashurinë e tyre vitin e kaluar dhe tashmë janë duke shijuar çdo hap bashkë.

You may also like ...