Header

Besa ka rezervuar një surprizë që zbulohet sot

Është publikuar videoklipi i këngës që do të na përfaqësojë në “Eurovision 2024”.

Besa Kokëdhima do të ngjitet në skenën e “Malmö Arena” me TITAN dhe ne jemi gati ta dëgjojmë kudo, kurdo.

“TITAN” është gati të pushtojë të gjitha toplistat.

Sot, më 12 mars Besa Kokëdhima do të jetë në një prezantim ekskluziv të videoklipit “TITAN”, pranë Piramidës së Tiranës.

Jo vetëm kaq, kemi edhe një surprizë për ju, një performancë “live” dhe vetëm një megaurim “Flakë në Eurovision”.

Mos harroni, soy, në orën 18:00 te Piramida.

Prisni pak, Besa ka rezervuar një surprizë që zbulohet sot

 

 

You may also like ...