Ben Affleck nuk do të jetë më regjisori Batman

“The Batman” do të ketë disa ndryshime në listën e stafit, pasi kritikët e quajtën një “zhgënjim” performancën drejtuese për Live By Night.
Ben Affleck ka hequr dorë nga roli i drejtuesit për filmin e ardhshëm “The Batman”, sipas një deklarate ekskluzive ë bërë në Variety të hënën. Ylli 44-vjeçar i Hollivudit do të vazhdojë megjithatë të jetë producenti i filmit.
Affleck dhe Warner Bros kanë vendosur së bashku pas bisedimeve se çfarë do të ishte më e mira për filmin, ka thënë një burim për Variety. “Janë disa role që kanë një vend të veçantë në zemrën e miliona njerëzve”, ka thënë Affleck për ndryshimet.