Ben Affleck dhe Ana De Armas në një film erotik

Ben Affleck dhe Ana De Armas do te jene protagonistet e thrillerit erotik “Deep Water”, me regjisor Adrian Lyne.Xhirimet do te nisin ne nentor. Historia bazohet ne romanin me te njëjtin titull te vitit 1957 i shkruar nga Patricia Highsmith dhe tregon historinë e një çifti në një qytet të vogël monoton, në një martesë pa dashuri, në të cilën ajo (De Armas) është e autorizuar nga ai (Affleck) t’i sjellë dashurit në shtëpi, me kushtin që mos ta ndajë.