Bella nuk lë vend për imagjinatën

Bella Hadid është një nga modelet më të lakmuara në industri. Dhe supermdoelja e vërteton këtë çdo ditë e më shumë.
Ylli i pasarelave pozoi për koleksionin e ri të xhinsave të shtëpisë australiane të modës The Feel Studio.
Bella la pak vend për imagjinatën ndërsa mbante veshur një bluze shumë të shkurtër që i nxjerr pjesën më të madhe të gjoksit jashtë.