Belen Rodriguez në poza intime me të dashurin e ri

Po bëhet gjithnjë e më tepër serioze lidhja e Belen Rodriguez dhe Andrea Iannone.Showgirl argjentinas ka vendosur të ndjek të dashurin e tij deri në Katar, teksa është fotografuar në disa momente intime me Iannone.E lumtur, e qeshur dhe në super formë Rodriguez po kalon disa momente të bukura në një shoqëri të mirë.