Bekim Balaj uron shqiptarët per Vitin e Ri

Sulmuesi i Kombëtares sonë, bekim balaj ka uruar të gjithë shqiptarët për Vitin e ri me anë të një postimi në rrjetin social Facebook. “Përpos shumë problemeve dhe halleve që ka çdo shqiptar, si çdo qytetar tjetër i botës, jam i bindur që 2015 do mbahet mënd gjatë ose më saktë nuk do të harrohet asnjëherë! Sportivisht është një vit i sukseseve të mëdha, i cili si shqiptarë na ka hapur një portë të madhe! shkruan bomberi kuqezi.