Header

Befasuese/ Të martuarit në Japoni s’flenë kurrë bashkë, arsyeja

Mungesa e hapësires apo shtëpitë e vogla, nuk janë arsyeja pse çiftet japoneze nuk flenë në një shtrat, madje as në një dhomë.

Madje kjo nuk ka lidhje as me intimitetin apo marrëdhënien, por është diçka që ata besojnë se është më e mira për ta.

Një ndër arsyet pse çiftet nuk vendosin të shkojnë në shtrat bashkë, është orari i ndryshëm i punës që ata kanë.
Kështu që duke mos dashur të shqetësojnë partnerin se zgjohen herët për punë apo vijnë vonë, ata prefrojnë të flenë të ndarë.

Foshnjat flenë me nënat e tyre

Nënat në Japoni zgjedhin të flenë me foshnjat e tyre, pasi kjo konsiderohet shumë e rëndësishme, prandaj baballaret duhet të vendosin a të ndajnë të njëjtin shtrat apo të shkojnë në dhomë tjetër.

Për çiftet të flesh ndaras do të thotë paqe

Ata e vlerësojnë shume gjumin e tyre dhe nuk u pëlqen të pengohen gjatë gjumit, duke përmendur këtu gërhitjet gjatë natës, lëvizjet si edhe goditjet e partnerit gjatë gjumit.

You may also like ...