Bashkëshortja e Ramos shfqet seksi në emision

Pilar Rubio, bashkëshortja e kapitenit të Real Madridit dhe Spanjës, Sergio Ramos, ka marrë vëmendjen e të gjithëve.
Ajo u prezantua e veshur me një fustan tejet ekstravakant në emisionin televiziv “El Horminguero”.
Prezantuesi e pyeti: Më fal, nuk dua të tregohem pa takt, por a ke veshur të brendshme?”.
Përgjigjia e saj nuk vonoi, madje ishte aq e fortë sa gazetari, por edhe publiku mbetën pa fjalë.
Ajo iu kthye: Vërtet Pablo? Unë mbaj veshur një fustan dhe pyetja që ti më bën është nëse kam veshur poshtë tij të brendshme? Sigurisht që kam veshur, e vërteta është që është një fustan i krijuar nga detaje të vogla dhe nuk mund të mbash veshur mbathje ose një perizomë normale. Atëherë çfarë kam veshur? Këtë quhen “tanga C”.”