Bashkëshortja e Marcelos: “CR7 na mungon”

Nga Spanja vjen një mesazh për Juventusin. Clarie Alves bashkëshortja e Marcelos, foli për lamtumirën e Cristiano Ronaldo nga Real Madrid.
“Ishim shumë të zhgënjyer, kaluam shumë kohë së bashku, e njoh mirë Georginën ajo është e mrekullueshme, dhe djali im ishte shumë i lidhur me djalin e Cristiano Ronaldos. Lamtumira e Ronaldos na ka zbrazur të gjithëve ne”.
Ndërkohë kujtojmë se Marcelo dhe Ronaldos kishin shumë miqësi së bashku tek Real Madrid.
Në verën qe lame pas me mbërritjen e portugezit në Torino, u përfol se dhe Marcelo mund ti bashkohet Juventusit, por rinovimi i Alex Sandros e bën të ëvshtirë kalim e tij te bardhezonjtë.