Bashkë, shqipatarët që na bëjnë kranarë

Rita Ora është ndjerë akoma edhe më shumë krenare kur ka parë prezencën e Jim Belushit në turin e saj, për promovimin e këngës “Body On Me”.Ora nuk ka humbur kohë për ta postuar këtë foto në Instagram ku shkruan: “Kur gjeneratat bashkohen sëbashku”. Më pas ka falenderuar aktorin Belushi për mbështetjen që i ka dhënë përgjatë koncertit. Menjëherë kanë komentuar fansat e këngëtares, duke shprehur krenarinë e tyre për bashkimin e shqiptarëve dhe mbështetjen që i japin njëri – tjetrit në eventet e tyre profesionale.