Basha: Të largojmë me votë të lirë regjimin e gangsterëve

Të largojmë me votë të lirë regjimin e korruptuar të gangsterëve dhe plaçkitësve, shprehet kryetari i demokratëve Lulzim Basha në një deklaratë për mediat. Sipas Bashës lajmi që përmbyll raportet dramatike të BB-së, Freedom House, Dhomës Gjermane të Tregtisë, DASH, Shoqatës së investitorëve të huaj dhe së fundmi anketa e BSH-së, është rënia e besimit të biznesit dhe konsumatorëve në nivel rekord poshtë mesatares historike.

Përgatiti:/E.C/