Header

Avokati i Britney Spears reagon për lajmet se ajo përdor drogë dhe mund të ketë fundin e Amy Winehouse

Britney Spears i ka dërguar një letër ligjore Daily Mail për përhapjen e “spekulimeve të shumta të rreme dhe shpifëse” në lidhje me dyshimet se ajo përdor një lloj droge të quajtur kristal meth.

Në letrën e siguruar nga Page Six, avokati i këngëtares, Mathew Rosengart, hodhi poshtë lajmet e publikuara nga media, duke kërkuar një hetim të brendshëm për këtë çështje.

Ai zbuloi gjithashtu se gazetarja Daphne Barak, e cila e bëri këtë histori, ka “ngacmuar” Spears dhe djemtë e saj, Sean dhe Jayden, duke u përpjekur t’i lidhë ata nën “pretenca të rreme”.

“Kam frikë se ajo përdor meth – Unë jam lutur që dikush ta bëjë publike dhe që ajo të zgjohet,” thuhej se tha Federline për Daily Mail të shtunën. “Është e frikshme. Ajo është nëna e djemve të mi.”

“Britney mund të vdesë si Amy,” thuhet se tha babai i saj, Jamie, duke iu referuar këngëtares Amy Winehouse, e cila vdiq nga helmimi nga alkooli në moshën 27-vjeçare në vitin 2011 pas vitesh abuzimi me substancat.

“Daily Mail, përmes Daphne Barak, postoi dje një histori që përmbante spekulime të shumta të rreme dhe shpifëse në lidhje me klienten time, Britney Spears, që i atribuohen Kevin Federline dhe fëmijëve të tij, veçanërisht në lidhje me ‘kristalin meth’”, shkroi Rosengart në letër.

You may also like ...