“Avengers: Endgame”, zbulohet pamja e heronjve

Falë një fotoje të një kopertine të një reviste të dedikuar këtij filmi, zbulojmë edhe kostumet e heronjve në “Avengers: Endgame”. Kopertina, e shpërndarë nga “Forbidden Planet”, tregon të mbijetuarit Iron Man, Captain America, Captain Marvel, Nebula, Thor, Ant-Man, Hawkeye, Black Widow, Hulk, War Machine dhe Rocket Raccoon.