Artistët nudo në festivalin e “body painting”

Artistë të shumtë nga e gjithë bota kanë marrë pjesë në festivalin botëror të “body painting”, i organizuar në Klagenfurt të Austrisë. Trupat e zhveshur të femrave dhe meshkujve kanë shërbyer si telajo për artistët të cilët shfaqën talentin e tyre me ngjyrat. Më poshtë keni mundësi që të shikoni galerinë e fotove.