Artistët më të mirë të momentit, pjesë e Color Day Festival në Tiranë

A e dini se festivali më i madh muzikor shumëngjyrësh ‘Color Day Festival’ që do të mbahet në Tiranë do të ketë të ftuar këngëtarët dhe DJ-të më “IN” dhe më të mirë të momentit.
Mjafto t’ju përmendimin Ylli Limanin, Anxhela Peristerin, Ronela Hajatin, Taynan, Don Phenom, Abel Dj, Vin Velin, etj per t’ju treguar se nuk duhet humbur.
Festivali po bëhet gjithnjë edhe më i madh. Nëse vitin e kaluar ishte fantastik, këtë vit do të jetë edhe më i mrekullueshëm!
Mos e humb shansin për tu argëtuar, kërcyer dhe luajtur me ngjyra nën ritmet e muzikës së Artistëve dhe DJ-ve më të mirë vendas dhe të huaj.
Ruaj ditën, sepse më 18 Maj do të jetoni një eksperiencë që do t’ju ndryshojë perceptimin e jetës!