Arrestohet aktori i famshëm që luajti “Joker”

Aktori i famshëm Joaquin Phoenix është arresuar së fundmi nga policia.
Shkak për këtë është bërë pjesëmarrja e aktorit në protestën në Washington për ngrohjen globale, pjesë e së cilës janë emra të njohur të Hollywood-it.
Phoenix i ka bërë rezistencë uniformave blu, të cilat i kanë kërkuar atij të largohej nga protesta.
Për këtë arsye, ai është arrestuar nga uniformat blu.
Protesta për ndryshimet klimaterike zhvillohet çdo të premte që prej tetorit të 2019-ës dhe në të kanë marrë pjesë emra të njohur të showbiz-it.