Arnold Schwarzzeneger i hatashëm në filmin e ri

Traileri i filmit të ri të Arnold Schwarzenegger “Killing Gunther” është realizuar këtë të hënë.Filmi i zhanrit aksion dhe komedi me rexhi të Taran Killam, përpos Schwarzenegger, në kast të vet ngërthen edhe emra të famshëm si Bobby Moynhian, Cobie Smulders, Hannah Simone, Allison Tolman dhe Amir Talai.Filmi “Killing Gunther” do të realizohet më 20 tetor të këtij viti.I gjithë tregimi i këtij filmi sillet rreth një vrasësi me pagesë vrasjen e të cilit e kërkojnë një grup vrasësish të tjerë, që janë të ngopur me të.