Header

Arbër Hajdari tregon se cilët banorë nuk do i mungojnë nga ky BBV2

Protagonistët e këtij viti në Big Brother Vip do të mbahen mend gjatë me debatet, konfliktet, lojërat dhe momentet e lumtura të tyre.

I ftuar në “Ftesë në 5” ishte opinionisti i “BBV2”, Arbër Hajdari, ndau disa detaje të fundit në lidhje me këtë format.

Ai shprehu që banori që do i mungojë më shumë, për hir të batutës dhe çmimit si fitues është Luizi.

Po më pak?

“Më pak ka sa të duash, janë një grup që hyn nga jashtë mbështetës të Luizit, nuk do më mungojnë se njerëz që të mbështesin kur bëhesh ka sa të duash, po ata që të mbështesin pa u bërë….”

Gjithashtu Arbëri është pyetur se cili nga banorët ka patur një inat me të, pas përfundimit të formatit:

“Nuk mendoj se ka pasur inat, po prsh Kiara, unë kam pasur mendim tjetër, Kiara tjetër dhe ka mbajtur pak distancë, por ka qenë vetëm çështje ditësh…”

You may also like ...