“Aquaman” me një spinoff horror

“Aquaman” do t’i japi jetë një spinoff-i të titulluar “The Trench”, i dedikuar krijesës amfibe që sulmoi superheroin në filmin e drejtuar nga James Wan.

Filmi do të ambientohet në një mbretëri nën sipërfaqen e ujit në zonën e Shpellës se Marianes, ku një grup banorësh gjendet i humbur në thellësinë e qytetit Atlantis, duke u zhvilluar në mostra të egra.

“Aquaman “ është një nga kampionët e arkëtimeve të “Warner Bros.”, falë 325 milionë dollarëve të fituar në SHBA dhe 784 milionë në nivelin ndërkombëtar.