Anxhela Martini zhvendoset në ishujt Maldives

Qëndrimi në ishujt Maldives duket se po i shijon pafund modeles seksi Anxhela Martini.Ajo ka postuar gjatë ditës së sotme një foto në të cilën ka treguar se vijon të ndodhet aty si dhe të argëtohet pafund. Kujtojmë që vetëm disa javë më parë ajo ka festuar 30-vjetorin e lindjes ku në këto ishuj i është bërë një nga surprizat më të bukura për të.

Përgatiti: /E.C/