Andi Bajgora i "Shok" iu rikthye shkollës, ja si e priti klasa

Ekipi i filmit “Shok” mbrëmë ka mbërritur në Prishtinë. Qytetarë të shumtë dhe artistë kanë dalur për t’i prituar ata në Aeroportin e Prishtinës. Andi Bajgora njëri ndër protagonistët kryesorë të filmit “Shok” u prit sot në shkollë me shumë gëzim nga shokët, shoqët dhe arsimtarët e tij.a_1457000600-7031623 c_1457000610-2681424 b_1457000605-6552617