Amber Rose sërish “trondit" rrugët e LA

Amber Rose po përkujdeset që të mbajë trupin ne forme.Tanimë jemi mësuar të shohim fotografi të Amber Rose me veshje fitnesi shumë të ngushtë, që i vizatojnë trupin dhe i nxjerrin në pah asetet. Pas debatit me Kanye West në Twitter, Rose është parë në veshjet rozë, duke shkuar për të bërë disa ushtrime, ndoshta këtë herë për ta hequr energjinë e keqe që i kanë shkaktuar fjalët e ish-të dashurit t saj.