Header

Albumi i Beyonce tejkalon 1 miliard transmetime në Spotify

COWBOY CARTER - MAIN COVER ART PHOTOGRAPHER: BLAIR CALDWELL GLAM: HAIR: NAKIA MAKE-UP: ROKEAL NAILS: MIHO STYLING: LATEX STARS AND STRIPES: BUSTED BRAND (HTTPS://BUSTEDBRAND.COM) BOOTS: PARIS TEXAS (HTTPS://PARISTEXASBRAND.COM) COWBOY HAT: STETSON (HTTPS://STETSON.COM) STYLIST / COSTUME DESIGNER: SHIONA TURINI WARDROBE SUPERVISOR: RYAN DODSON MASTER TAILOR: TIMOTHY WHITE ASSISTANT COSTUME DESIGNERS: TARA GREVILLE MOLLY PETERS ERICA RICE FASHION ASSISTANT: JAIIN KANG PRODUCTION ASSISTANTS: TIANA DALEY HOLLY REBOFF LARISSA VASSOLAS SCARLET DUNBAR TOMMY PETRONI MARIAH ALCANTAR

Më pak se dy muaj pas publikimit të tij më 29 mars, albumi “Cowboy Carter” i Beyonce ka kaluar shifrën e një miliard transmetimeve në Spotify, konfirmoi Parkwood Entertainment të mërkurën.

Menjëherë pas publikimit të tij, Spotify deklaroi se “Cowboy Carter” u bë albumi më i transmetuar i platformës në një ditë të vetme në 2024, duke shënuar herën e parë këtë vit që një album country mbante titullin e vlerësuar.

Regjistrimet e Spotify nuk janë e vetmja gjë që ka arritur “Cowboy Carter” që nga publikimi. Albumi, i cili përmban artistë si Dolly Parton, Willie Nelson dhe Linda Martell, plus aktorët në rritje Tanner Adell, Brittney Spencer dhe Shaboozey debutoi në numrin 1 në Billboard 200 si dhe në top listat e albumeve të vendit, kjo e fundit prej të cilave e bëri Beyonce gruan e parë me ngjyrë që kryeson listën që nga fillimi i saj në 1964.

Për më tepër, 23 këngë nga albumi u renditën në Billboard Hot 100, gjë që e ndihmoi fituesen 32 herë të Grammy-it të rriste totalin e karrierës së saj nga 85 në 106 në tabelë. Kështu, ajo është artistja e 17-të dhe gruaja e tretë që ka regjistruar mbi 100 rekorde në Hot 100 gjatë karrierës së saj.

Përpara “Cowboy Carter”, Beyonce kishte tashmë dy këngë nga albumi, “16 Carriages” dhe “Texas Hold ‘Em”. Kjo e fundit debutoi në numrin 1 në Billboard Hot 100 dhe e bëri këngëtaren gruan e parë me ngjyrë me një hit nr. 1 në tabelën Hot Country Songs.

You may also like ...