Alban Skënderaj nuk ndalet, gati surprizën e radhës

Këngët e publikuara nga ai së fundmi, janë kthyer në më të preferuara e publikut shqiptar dhe duket se Albani ka vendosur ta pushtojë tregun muzikor këtë vit.

Pasi një performance të shkëlqyer në “Top Music Awards” ku u vlerësua me 3 çmime të rëndësishme, Skënderaj së shpejti pritet të publikojë projektin e tij të ri muzikor të titulluar “Engjell”.

Artisti i çmimit “Achievement Award” nuk ka dhënë një datë të saktë të publikimit të kësaj kënge, duke lënë fansat në pritje po një gjë është e sigurt, Alban Skënderaj nuk di të zhgënjejë.