Alban Ramosaj paralajmëron klipin e ri me skena erotike

Alban Ramosaj ka gati projektin e tij më të ri me titull “A më do”. Kjo këngë do të dalë në 28 shkurt ku pritet të shohim skena  erotike në të. Albani ka postuar disa fotografi në Instagram disa pamje nga klipi i tij i ri. Kënga e re “A Më Do” është me tekst dhe melodi nga vetë Albani dhe produksion nga TullProduction.