Al Pacino: Përpara “The Godfather” askush nuk më donte

Aktori i famshëm gjatë një interviste të fundit tregoi diçka që shumë veta nuk e dinin në lidhje më karrierën e tij artistike. Al Pacino tregoi se ai që i hapi dyert e Hollywood-it ka qenë regjisori Francis Ford Foppola.“Përpara ‘The Godfather”, askush nuk më donte. Por Francis më donte mua! Ai thjesht më donte dhe nuk e kuptoja këtë gjë…Studioja nuk më donte, askush nuk më donte, askush nuk më njihte. Mendoj se kur një regjisor është i interesuar, kam tendencën që ta mbështes këtë zgjedhje edhe kur i ke të gjithë kundër, jo të bëj një hap prapa”.