Aktori Mark Ruffalo protagonist i një historie të vërtetë

Mark Ruffalo do të jetë protagonisti i filmit të ri të regjisorit Todd Haynes, aktualisht pa një titull dhe fillimisht i titulluar “Dry Run” është frymëzuar nga një histori e vërtetë. Ylli i “Avengers” do të ketë rolin e avokatit Robert Bilott, i cili është përfshirë në një çështje ligjore të lidhur me ambientin, duke u përballur me një karrierë potencialisht në krizë. Ky projekt do të prodhohet nga “Participant Media” dhe skenari mban firmën e Matthew Carnahan.