Aktori i “The Godfather” humbi virgjërinë me Marlylin Monroe

Aktori i filmit Godfather, Gianni Russo ka treguar se si Marilyn Monroe ia morri atij virgjërinë kur ai ishte 15 vjeç dhe ajo ishte 33 vjeç.

Aktori, tani 75-vjeçar, i cili është i njohur për rolin e tij si Carlo Rizzi në filmin klasik, thotë se Monroe do të ishte ne burg nëse kjo gjë do të ndodhte sot.

Russo, duke folur për “The Sun”, tha: “Ajo më mësoi çdo gjë që di, më bëri burrë. Mendova që isha djali më me fat në botë por nëse një gjë do të ndodhte sot, mendoj se ajo do të arrestohej dhe prindërit e mi do të tentonin që të fitonin para nga kjo punë”,