Aktorët e “maskuar” për rolet e famshme

Qëllimi i një aktori është të futet në “këpucët” e dikujt tjetër dhe të ecë në to në mënyrë bindëse që audienca të harrojë se po shikon një shfaqje. Por, disa role kërkojnë më shumë se vetëm shkathtësi. Në galerinë më poshtë mund të shikoni disa nga transformimet më të pabesueshme që kanë ndodhur ndonjëherë në film. Nga Ralph Fiennes duke luajtur Voldemort dhe Meryl Steep maskuar si Rabbi për John Travolta, duke u kthyer në një grua dhe Angelina Jolie duke u kthyer në një burrë.