Aksident i sapo ndodhur në rrugën nacionale Tiranë – Elbasan

Aksident i sapo ndodhur në rrugën nacionale Tiranë – Elbasan (pranë qendrës tregtare TEG). Një automjet është përmbysur në rrugë. Policia ndodhet në vendngjarje dhe nuk raportohen dëme në njerëz. Pamjet ekskluzive që ofron Cityradio.al tregojnë pasojat e automjetit nga aksidenti me i fundit që ka ndodhur këto ditë, të tejmbushura me aksidente rrugore.