Header

Akses falas në Bibliotekën Dixhitale Botërore

UNESCO pati idenë e bukur për të dhënë akses falas në Bibliotekën Digjitale Botërore. Kjo është një dhuratë e bukur dhe e madhe nga UNESCO për të gjithë njerëzimin, veçanërisht për të rinjtë.

Tashmë është në dispozicion në internet, përmes faqes së internetit

https://www.wdl.org

Në Bibliotekën Dixhitale Botërore keni harta, tekste, foto, regjistrime, video, të të gjitha kohërave dhe shpjegon stoli dhe relikte kulturore të të gjitha bibliotekave në planet, në shtatë gjuhë.

You may also like ...