Adidas rekord shitjesh falë Rita Orës

Gjigandi i rrobave sportive, Adidas e ka falënderuar Rita Orën për impaktin e saj në shitjen e atleteve të reklamuara nga ajo.Këngëtarja kosovare i ka prezantuar koleksionet e reja të Adidas të cilat kanë sjellë rekord fitimesh.Në një njoftim nga kompania, thuhet se deri me 1 prill, Adidas ka arritur rekordin e fitimeve dhe për këtë duhet falënderuar edhe Rita Ora.

Përgatiti: /E.C/