Header

Adele po përgatit hapin e radhës dhe kjo nuk ka të bëjë me muzikën

Adele po zgjeron horizontet e saj profesionale me fillimin e një sipërmarrjeje të re biznesi, veçanërisht The Shelbourne Collective Limited.

Kantautorja 35-vjeçare paraqiti dokumente javën e kaluar për të krijuar kompaninë private të kufizuar, e cila fokusohet në kozmetikë. Adele, siç raportohet nga Daily Mail.

Sipas raporteve, gama e produkteve mund të zgjerohet duke përfshirë kozmetikë, artikuj për kujdesin e trupit, parfume, bizhuteri dhe madje edhe të brendshme.

Lëvizja vjen pas një deklarate të agjentit të Adelës që lë të kuptohet se ajo do të largohet nga muzika pasi rezidenca e saj në Las Vegas përfundon në qershor 2024 dhe muzikantja e famshme “dëshiron të nisë rrugë të reja të karrierës”.

Adele ka dëshmuar aftësinë e saj të biznesit me suksesin e kompanisë së saj ekzistuese, Melted Stone Ltd. Në vitin 2021, Adele e rriti ndjeshëm pasurinë e saj, siç zbulohet nga rezultatet financiare të kompanisë, me të ardhurat që u rritën nga 3,566,954 £ në 2020 në pothuajse 15 milion £ në 2021.

Ky sukses financiar është në përputhje me triumfin global të albumit të saj të fundit, ’30’ , i cili u bë albumi më i shitur në të gjithë botën për vitin 2021.

Pop Tingz on X: "Adele is reportedly launching a cosmetics line, according  to The Mirror. https://t.co/pt4pfOlhgX" / X

Adele Charts on X: "Adele to launch her own cosmetics brand. — According to  Companies House, Adele filed paperwork last week to create a new company  called "The Shelbourne Collective". The company's

You may also like ...