Header

A do të jetë Olta Gixhari pjesë e ‘Kepit të Vipave’?

Personazhe të shumta të “Big Brother VIP 2” do jenë pjesë e “Kepi i VIP-ave” që nis më 2 korrik.

Së fundmi, autorja e këtij programi Olsa Muhameti në një intervistë për “Mos i bjer me top”, ka treguar më shumë detaje në lidhje me të. Ndër të tjera ajo ka shuar kureshtjen nëse Olta Gixhari do të jetë pjesë e kastit gjithashtu.

Jo, Olta nuk do të jetë pjesë e “Kepit të Vipave”, ne në fakt nuk ia kemi bërë një ftesë të tillë. Ama pas ngacmimeve që bëri Olta me Instagramin e saj, se duket se provokoi, për të thënë se është apo jo pjesë e “Kepit”. Stafi e telefonoi për ta pyetur nëse do ishte e mundur për një kafe me një nga personazhet dhe tha që “Jam me pushime”,”-tha Olsa.

You may also like ...