Miley Cyrus fejohet për herë të dytë me ish të dashurin?!

Pati shumë pikëpyetje nëse vertetë ka ndodhur një rikthim i mundshëm mes Miley dhe Liam. Pavarësisht ndarjes kohë më parë, ata janë rikthyer tashmë në krahët e njëri-tjetrit, pasi janë tunduar nga dashuria që kanë. “Liam nuk i ka propozuar formalisht për herë të dytë”, kanë thënë burime të afërta të çiftit për Perez Hilton. Sipas njerëzve pranë Miley-t dhe Liam-it, ka qenë Majli ajo që 8 muaj pasi u kthye me ish-in e saj, ndjeu se mund ta vinte përsëri unazën. Liam e vuri re, dhe tani u thonë miqve se janë të fejuar”, tregon burimi.