Header

700,000 gjethe ari, kjo është shtëpia më e shtrenjtë në Dubai

Kur themi Dubai, pa dyshim na vijnë ndërmend sheikët e për rrjedhojë edhe jeta e tyre mjaft e shtrenjtë. Mirëpo, doni ta dini se deri ku ka shkuar luksi? Kjo shtëpi me vlerë 187 milionë euro është është e dekoruar me 700,000 gjethe ari dhe përmban gur italian me vlerë rreth 25 milionë euro. Edhe pse Emiratet e Bashkuara Arabe janë të mbushura me rezidenca luksoze dhe të shtrenjta, ky pallat i veçantë ka arritur të lërë në hije gjithçka.

E vendosur në lagjen Emirates Hills, kjo pasuri përfshin 70,000 metrash katrorë, pjesë e së cilës është edhe një fushë golfi. Megjithatë, ngjitur saj ka rreth 6,000 metra katrorë të disponueshme në shitje nëse pronarët do duan më shumë hapësirë.

You may also like ...