Këto janë kostumet më të kërkuara për Halloween 2017

Nëse keni nisur të planifikoni cila do të jetë veshja e këtij Halloween-i, për të mos pritur deri në minutën e fundit, është mirë t’u hidhni një sy këtyre kostumeve. Janë disa prej zgjedhjeve më të kërkuara të këtij viti.

Nëse do të bëni një kërkim në Google për disa kostume që mund t’ju frymëzojnë për festën e Halloween-it, atëherë ato që do t’ju shfaqen më shumë janë kostumet e mëposhtme.

Në dhjetë kostumet më të kërkuara të Halloween 2017, me siguri do të gjeni diçka që ju shkon për shtat. Hidhuni një sy dhe frymëzohuni.

Dinosauri

Zombie

Piratët

Miu

Lepuri

Klouni

Gruaja e fuqishme

Magjistarja