Header

5 seriale fantastike në Netflix që shumica e njerëzve nuk i kanë parë

Netflix ka seriale dhe dokumentarë edukues, me shumë humor, që nuk janë reklamuar aq shumë, ndaj nuk marrin atë që meritojnë.

Nëse jeni të lodhur duke kërkuar ose ndoshta duke parë të njëjtat pa pushim, pesë serialet e mëposhtëm do t’ju nxjerrin nga ai pozicion dhe do t’ju japin momente të këndshme.

Vandali Amerikan

Pas dokumentarit të parë, Peter dhe Sam janë në kërkim të një rasti të ri. Një mister në një shkollë të mesme në Uashington DC tërheq vëmendjen e tyre. Dy sezone me 16 episode gjithsej që i shikoni me një hap. Një lojë gazmore që konsiderohet si një nga komeditë më të mira në Netflix.

Kalorësi BoJack

Kali i preferuar televiziv i viteve ’90 dhe një hit familjar, 20 vjet më vonë. Një shkop i shtrembër me zemër dhe gjashtë sezone me shumë të qeshura.

Cunk në tokë

Philomena Kank na tregon për periudhën që njerëzimi ka, ose nuk e ka shënuar, në këtë dokumentar satirik të zgjuar për historinë e qytetërimit. I përbërë nga pesë episode, Diane Morgan është e shkëlqyer në këtë dokumentar të çuditshëm.

Vajzat e Derry

Katër vajza adoleshente dhe një djalë nga Anglia që janë regjistruar gabimisht në një shkollë vetëm për vajza, përjetojnë një sërë sfidash tipike adoleshente. Ata po përpiqen të mbledhin para për një udhëtim shkollor në Paris, ata po përpiqen të luftojnë censurën në një fletore, e kështu me radhë. Një serial inteligjent me shumë humor.

Nje dite ne nje kohe

Bazuar në serialin klasik, një nënë beqare latine, Penelope, rrit vajzën e saj adoleshente dhe djalin e vogël me “ndihmën” e nënës së saj të shkollës së vjetër. Trajtimi i temave si seksualiteti i Elenës dhe çështjet e vazhdueshme të Penelopes nga shërbimi i saj ushtarak e bëjnë këtë serial një nga më të.

You may also like ...