10-vjetori i “Keeping Up With Kardashians”

Seritë e “Keeping Up With The Kardashians” kanë 10 vjet që transmetohen. Khloe Kardashian dhe Kylie Jenner kanë përdorur llogaritë e tyre në rrjetin social “Snapchat”, ditën e enjte, për të festuar një dekadë transmetim.

Në njërin prej postimeve mbretëresha e kozmetikës ka shkruar: “Oh Zot”, ku shfaqej ajo teksa i lëpinte gjoksin e Khloe 32-vjeç. Kjo foto ishte e varur në mur.