Engjëjt e Viktoria Secret ngjiten në pasarelën e parisit

Mbrëmjen e sotme Engjëjt e Victoria’s Secret janë duke u përgatitur për paradën e madhe të modës në Paris, ku 52 modele do të sfilojnë në pasarelë, për të treguar koleksionin e ri
Ndër supermodelet që do të marrin pjesë janë: Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Lily Aldridge, Jasmine Tookes, Gigi Hadid, Sara Sampaio, Kendall Jenner, Bella Hadid, Alanna Arrington, Luma Grothe dhe Camille Row.

Gjithashtu Parisi do të dëshmojë edhe kthimin e supermodeleve që mungonin prej vitesh Karlie Kloss dhe Liu Wen.1480522103_bela38 1480520773_bela37 1480520766_bela36 1480520758_bela35 1480520737_bela34 1480520725_bela32 1480520718_bela31 1480520704_bela29 1480520677_bela27 1480520671_bela26 1480520656_bela24 1480520648_bela23 1480520602_bela18 1480520595_bela17 1480520587_bela16 1480520574_bela14 1480520567_bela13 1480520554_bela12 1480520533_bela11 1480520527_bela10 1480520522_bela9 1480520515_bela8 1480520506_bela7 1480520461_bela6 1480520454_bela5 1480520434_bela2 1480520408_bela1 1480520096motrat 1480520447_bela4