30 vjet “Baywatch”, rojet e plazhit që bënë për vete një gjeneratë të tërë

Plazhe të mbushura plot, shpëtimtarë heronj, roje plazhi muskulorë dhe super seksi, “Baywatch”, seriali televiziv që mbajti të mbërthyer pas ekranit një gjeneratë të tërë, mbush 30 vjeç. Më 23 prill 1989 u transmetua për herë të parë episodi debutues. Pamela Anderson, Carmen Electra e David Hasselhoff u bënë shumë shpejt heronj televizivë.