3 ditë na ndajnë nga festivali më shumëngjyrësh i vitit, Colour Day Festival

3 ditë na ndajnë nga festivali më shumëngjyrësh i vitit. E shtuna po vjen, dhe sipas parashikimeve te motit, i’u pret një ditë me diell, plot ngjyra dhe muzikë të mirë.
Colour Day Festival sjell diell për të gjithë.
Për të gjithë ju që doni të blini bileta me pagesë cash në Tiranë, mund ti gjeni në hyrje të sheshit Nënë Tereza me shtëpizat e drurit. Orari i biletarisë 10:00 – 20:00.
Festivalet e muzikës marrin më shumë kuptim kur kanë partner mediatik stacionet më të mira Radiofonike. Ndaj jemi të lumtur që Colour Day Festival u mbështet në radion më të gëzuar të kryeqytetit City Radio Albania, në 88.0 fm.