A është kjo familja sekrete e Vladimir Putin?

Prej kohësh aludohet për një familje sekrete të Vladimir Putin, por ai e ka mohuar vazhdimisht.

Mirëpo fotot e mëposhtme ringjallin dyshimet.

Vladimir Putin para disa kohësh u përfol për një lidhje me Alina Kabaeva, një gjimnaste 33-vjeçare.

Putin zgjodhi heshtjen në këtë rast.

Por Alina është fotografuar pak ditë më parë me dy djemë të vegjël.

Zyrtarisht ajo nuk është e martuar dhe nuk ka partner.

Të gjitha dyshimet të çojnë te Putin.

63-vjeçari Putin u nda në 2013 nga ish-gruaja e tij Lyudmila por rrallë ka folur për jetën private.