Irina Shayk dhe Bradley Cooper gjithmonë në qendër të vëmendjes

Irina Shayk dhe Bradley Cooper dinë si të jenë gjithmonë në qendër të vëmendjes. Këtë të martë ata morën pjesë në mbrëmjen gala Paris Vogue Foundation, të dy të veshur me të zeza. Ndërsa të mërkurën çifti Irina Shayk dhe Bradley Cooper tërhoqën vëmendjen në një mënyrë tjetër.Teksa ndoqën kampionatin e Wimbledon në stadium, modelja 30 vjeçare dhe aktori 41 vjeçar janë fotografuar duke shijuar në maksimum kohën pranë njëri tjetrit.

3600D11000000578-3676995-image-a-30_14678102000763600D11C00000578-3676995-image-a-25_14678101339883600912800000578-3676995-image-a-6_146780854440336008DDF00000578-3676995-image-a-4_146780852663036008EC100000578-0-image-a-1_14678071817143600D06000000578-3676995-image-a-23_14678100454643601E7BA00000578-3676995-image-a-1_146782158538136014AC700000578-3676995-image-a-159_1467814308786