2019


28 Dhjetor, 2019

Lopez në palestër edhe për festa

Jenifer Lopez nuk e ka lënë stërvitjen as për pushimet e Krishtlindjeve. Diva 50-vjeçare e muzikës dhe kinemasë doli me streçe elastike për te palestra pranë banesës së saj, në Majemi, Florida, bashkë me të dashurin Aleks Rodrigues, 44 vjeç. Dukej ... Lexo »

28 Dhjetor, 2019


28 Dhjetor, 2019

Ndahen Rina dhe SinBoy?

Para disa ditësh, reperja Rina konfirmoi se po shijon lidhjen e dashurisë me artistin SinBoy. Madje emrat në Instagram i vendosën njësoj dhe po punojnë bashkë për projekte muzikore. Mesa duket, lidhja e tyre është në krizë. Së fundmi, e vërteta ... Lexo »

28 Dhjetor, 2019


28 Dhjetor, 2019

Ndërrimi i viteve tek sheshi “Skënderbej”

Edhe këtë ndërrim vitesh, Tirana do ta përcjellë në sheshin “Skënderbej”, mes tingujve të muzikës, argëtimit, dhe shoqërisë së njëri-tjetrit. Bashkia e Tiranës, ashtu siç tashmë e ka kthyer në një traditë pritjen e ndërrimit të viteve në këtë shesh, ... Lexo »

28 Dhjetor, 2019


28 Dhjetor, 2019

Censurohet “Home Alone”, hiqet Trump

Disa polemika janë krijuar direkt pas transmetimit të filimit më të preferuar nga të gjithë “Home Alone 2”, në televizionin shtetëror CBC në Kanada. Ky film kishte një skenë që përfshinte dhe presidentin Donald Trump. Heqja e kësaj pjese të filmit ... Lexo »

28 Dhjetor, 2019