2019

12 Dhjetor, 2019

Zbulohet vizatimi 44 000 vjeçar

PIktura e gjetur në murin e një shpelle në Indonezi mendohet se është 44,000 vjeçare. Piktura tregon një buall të gjuajtur nga krijesa pjesërisht njerëzore, që mbajnë shtiza dhe litarë. Disa studiues mendojnë se skena mund të jetë ... Lexo »

Dhjetor 12, 2019