Prill 2019
30 Prill, 2019

Berlusconi dërgohet me urgjencë në spital

Ish-kryeministri italian Silvio Berlusconi është dërguar me urgjencë në spital gjatë paradites së sotme, e martë. Ai u dërgua në spitalin ‘San Raffaele’ të Milanos, ku mbërriti me ambulancë. Shkak për gjendjen e rënduar dhe dërgimin në spital, është bërë një ... Lexo »

30 Prill, 2019