Mars 2019

6 Mars, 2019

Ky do të jetë fundi i errët i James Bond

Dalin detaje të reja mbi prishjen e marrëveshjes mes Danny Boyle dhe produksionit të filmit të ardhshëm mbi agjentin 007, “Bond 25“. Fillimisht, regjia e projektit iu besua regjisorit të “Trainspotting” dhe fituesit të çmimit “Oscar” për “The Millionaire“, por ... Lexo »

Mars 06, 2019