Shkurt 201911 Shkurt, 2019

Femrat dominojnë Grammy Awards

Gratë kanë dominuar çmimet Grammy të këtij viti. Këngëtarja e famshme Alicia Keys ishte mikëpritëse e eventit. Artiste si Lady Gaga dhe Dua Lipa kanë fituar disa nga çmimet më të mëdha të eventit gjigand muzikor. Këngëtarja e muzikës Country, Kacey Musgraves ... Lexo »

Shkurt 11, 201911 Shkurt, 2019

Lista e plotë e fituesve të BAFTA

Fituesit kryesorë The Favourite: 7 çmime, nominuar në 12 kategori Roma: 4 çmime, nominuar në 7 kategori Bohemian Rhapsody: 2 çmime, nominuar në 7 kategori Black Panther: 1 çmim, nominuar në 1 kategori BlacKkKlansman: 1 çmim, nominuar në 5 kategori Green Book: 1 çmim, nominuar ... Lexo »

Shkurt 11, 2019


11 Shkurt, 2019

Lista e plotë e fituesve të Grammy

Një total prej 10 nga 84 çmime Grammy u dhanë gjatë transmetimit të drejtëpërdrejtë. Ndërsa pjesa tjetër e çmimeve u shpërndanë gjatë një shfaqje të organizuar nga Shaggy. Çmimet e shpallura në transmetimin live: Best Pop Duo/Group Performance Shallow Lady Gaga and Bradley ... Lexo »

Shkurt 11, 2019